Vrijwilligers bedankt!!

12 december 2018Op 7 december heeft de Vrijwilligerscentrale IJsselstein al haar vrijwilligers bedankt!
Op 7 december vieren we jaarlijks de Dag van de Vrijwilliger. Vrijwilligers worden natuurlijk het hele jaar door gewaardeerd, maar op 7 december is er nog eens extra gelegenheid om deze fantastische groep in het zonnetje te zetten.
Ludieke actie
Zoals ieder jaar zocht de Vrijwilligerscentrale (VWIJ) op een originele manier de aandacht voor deze dag. De IJsselsteinse vrijwilligers zijn de afgelopen jaren o.a. bedankt via een tekst op de weg, een zeppelin en met een muzikale ode van de stadsbeiaardier. Dit jaar hebben de medewerkers van de VWIJ het letterlijk van de daken geschreeuwd. Een volkswagenbusje en megafoon waren de instrumenten om de boodschap luid en duidelijk te verkondigen: vrijwilligers van IJsselstein bedankt!
Spandoeken en Facebook
Naast de “mobiele-bedankbrigade” heeft de Vrijwilligerscentrale IJsselstein organisaties gevraagd om via Facebook hun vrijwilligers te bedanken. Ook dit werd massaal gedaan en gedeeld.
“En met behulp van spandoeken, die op vijf plaatsen in IJsselstein hingen, schonken wij ook aandacht aan de Dag van de Vrijwilliger. Wij hopen dat zo veel mogelijk mensen de boodschap hebben gezien.” aldus Giselle Alders, medewerker VWIJ.
De Vrijwilligerscentrale IJsselstein is een onderdeel van Stichting Pulse. De Vrijwilligerscentrale is bedoeld voor alle inwoners en maatschappelijke vrijwilligersorganisaties in IJsselstein. De Vrijwilligerscentrale biedt ondersteuning aan mensen die vrijwilligerswerk zoeken en heeft een overzicht van organisaties die met vrijwilligers werken en die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.vwij.nl.

Terug naar overzicht